25n
25N
25N

Catarroja renova la programació de WhatsApp Sènior, l’oferta de formació telemàtica per a les persones majors del poble

Catarroja renova la programació de WhatsApp Sènior, l’oferta de formació telemàtica per a les persones majors del poble
04/02/2021 -

WhatsApp Sènior, el programa impulsat des de la regidoria de persones majors, presenta la seua programació per als mesos de febrer a juny. Després d’una primera edició d’aquest servei d’entreteniment segur i de qualitat el programa torna amb una oferta renovada i noves activitats per a les persones que prèviament s’adherisquen al numero 674.852.412 mostrant el seu interés a participar en el programa i guardant el número en l’agenda.

Perquè fa a la nova oferta està dividida temàticament per mesos. D’aquesta manera, les persones majors podran gaudir des del seu telèfon mòbil de formació en medi ambient, art, igualtat, filosofia, història i cinefòrums. A més a més, tots els dimecres a les 10 hores podran fer exercici amb una classe de zumba en directe a càrrec de Dansar.

Les persones que s’inscriguen en WhatsApp sènior Catarroja, rebran diàriament propostes d’exercici físic, balls, activitats manuals… La programació s’inicia aquest dijous 4 de febrer amb la ponència sobre el medi ambient i la qualitat de vida, impartida pel biòleg Albano López.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dos =