25n
25N
25N

Catarroja renova la seua aposta per la cultura

Esta setmana, ha tingut lloc la renovació del conveni d’edició dels premis literaris Benvingut Oliver a Catarroja, firmat per part de l’Ajuntament de Catarroja, Perifèric Edicions i Florida Universitària

Catarroja renova la seua aposta per la cultura
04/03/2021 -

Esta setmana, ha tingut lloc la renovació del conveni d’edició dels premis literaris Benvingut Oliver a Catarroja, firmat per part de l’Ajuntament de Catarroja, Perifèric Edicions i Florida Universitària. La renovació d’aquest conveni suposa, una gran aposta per la promoció cultural a Catarroja amb una aportació municipal de 10.000 € per a l’edició dels volums guanyadors, i amb l’objectiu d’acostar a la població més jove de Catarroja la cultura, enviant les obres guanyadores als centres educatius.

“Estem molt contents d’haver renovat el conveni i poder apostar pel desenvolupament de la cultura al nostre municipi amb aquests premis que tenen un prestigi més enllà del territori” ha explicat Dolors Gimeno, regidora de Cultura. “Els premis es convoquen per primera vegada al mes de maig, com sempre, dins de la XL Edició dels Premis Vila. A causa de l’actual situació, les obres es podran presentar tant físicament com digitalment, ja que l’Ajuntament ha habilitat l’opció de la presentació en línia de les obres”, afegeix Dolors Gimeno.

Per últim, recordar que renovació del conveni es signa per dos anys, i suposa una gran aposta per a promocionar la cultura a Catarroja a la vegada que es dinamitza en sector editorial, en aquest cas participant en una editorial del poble com Perifèric Edicions i una entitat educativa clau com Florida Universitaria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tres =