25n
25N
25N

‘Catarroja eres tu’, la campanya per a la renovació de la imatge municipal

‘Catarroja eres tu’, la campanya per a la renovació de la imatge municipal
18/01/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja tanca el cercle després d’un any treballant en la renovació de la seua imatge. Una modernització de l’escut que serà pública el pròxim 1 de febrer quan es presente a través de les xarxes socials municipals. Per a aquest llançament, des de l’ajuntament es demana la implicació del veïnat a través de la campanya, ‘Catarroja eres tu’, convidant a qui estiga interessat a representar al seu municipi en aquest canvi d’imatge.

“Des que començarem l’actual legislatura estem buscant opcions per a renovar la imatge del nostre municipi. Aquest 1 de febrer finalitzarà un llarg procés que dotarà a Catarroja d’una imatge adequada als nous temps, modern, elegant i que continuarà representant els valors que aquest emblema ha tingut sempre. Un d’ells és la importància de la seua gent, per això convidem a les persones que així ho desitgen a ser la imatge del seu poble en aquest llançament del renovat escut de Catarroja”, explica Xavi Bellot, regidor de comunicació.

‘Catarroja eres el teu’ demanarà candidatures per a participar en la presentació del nou logo. Això serà a través del correu electrònic catarrojaerestu@catarroja.es des del 18 al 24 de gener. Des del departament se seleccionaren a l’atzar 2 propostes. A aquestes dues persones se’ls realitzarà una sessió de fotos que acompanyaran al logo en les xarxes socials del municipi i en els cartells que es distribuiran en les marquesines de Catarroja.

La campanya de llançament, no suposarà un cost per a l’Ajuntament, ja que es realitzarà amb recursos propis. Així mateix, amb aquesta acció es pretén, no sols donar a conéixer aquesta nova imatge, sinó també reforçar el sentiment de pertinença al nostre municipi, en uns temps molt complicats per l’actual situació que estem travessant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 8 =