25n
25N
25N

Catarroja reforma la seua Casa de la Cultura

Catarroja reforma la seua Casa de la Cultura
22/04/2021 -

Les obres per a la reforma de la Casa de la Cultura de Catarroja ja estan en marxa. L’objectiu de la reforma és adaptar l’espai a la normativa vigent per poder utilitzar-la com una alternativa al Teatre Auditori (TAC) per als actes d’associacions i col·lectius locals així com programar actes culturals per part de l’Ajuntament. Aquesta reforma compta amb una inversió de 725.000 euros.

Les obres de la Casa de la Cultura se centren principalment en la renovació del pati de butaques de la sala d’actes, i també inclou una zona per a persones amb mobilitat reduïda, així com la renovació, tant dels camerinos com de l’escenari. A més s’adaptarà el saló amb elements tècnics més moderns.

L’objectiu de la reforma és “posar al dia una instal·lació municipal que tenia defectes estructurals, que complicaven el seu ús i aprofitament, per a crear un espai renovat que faça possible ampliar les opcions culturals a Catarroja”, ha assenyalat Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

El termini d’execució de l’obra serà de quatre mesos. Actualment ja s’han retirat les butaques, i s’està escometent la reforma de l’espai, que també resoldrà els problemes estructurals de l’edifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + set =

museo prehistoria