25n
25N
25N

Catarroja reobri les seues instal·lacions esportives

Catarroja reobri les seues instal·lacions esportives
26/10/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja reobri les seues instal·lacions esportives des d’aquest dilluns 26 d’octubre després d’acordar amb l’UTE que gestiona les mateixes un intens protocol per a garantir la seguretat de les usuàries. Després de setmanes d’intens treball la piscina, el pavelló i el poliesportiu municipal tornaran a comptar amb centenars d’esportistes locals que hauran d’assumir les noves normes, accessos i cites prèvies per a desenvolupar la seua activitat.

“El nostre objectiu en les instal·lacions esportives com en la resta de dependències locals sempre és i serà vetlar per la seguretat de les nostres veïnes i veïns. Per això hem estat treballant perquè des de la UTE que gestiona els recintes esportius, es garantira que les normes marcades per l’actual situació es pogueren complir rigorosament i que fer esport en les nostres instal·lacions fora totalment segur”, explica el regidor d’esports, Alejandro Garcia Alapont.

D’aquesta manera, els clubs esportius poden començar a reprendre el seu treball, seguint els protocols marcats per les diferents federacions, mentre que les usuàries abonades a les diferents activitats dirigides podran fer ús d’aquestes, recordant que els accessos varien, l’ús dels vestuaris està limitat, igual que l’estada en la instal·lació, i és obligatori sol·licitar cita prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − nou =