25n
25N
25N

Catarroja inverteix més de 400.000 € en programes d'ocupació

Catarroja inverteix més de 400.000 € en programes d'ocupació
12/06/2018 -

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, invertirà més de 400.000 € en programes per tal d’afavorir la contractació de personal al llarg dels pròxims mesos. Amb aquesta aportació, procedent d’ajudes de la Generalitat i la Diputació de València, es pretén acabar amb la desocupació dels majors de 55 anys, així com aconseguir que els joves puguen accedir al seu primer contracte laboral.

Concretament, l’Ajuntament rebrà a 13 persones desocupades de més de 55 anys, procedents del Pla D’Ocupació Conjunt, que treballaran al consistori entre 4 i 5 mesos: 10 ho faran com a peons i 3 com a tècnics.

Per altra banda, Catarroja també contractarà 20 persones menors de 30 anys des del programa de Garantia Juvenil del SERVEF (Avalem Joves). En total, seran 16 persones qualificades, que s’incorporaran a diverses àrees del consistori com són Territori, Turisme o Mercat. Les 4 persones restants, no qualificades, passaran a formar part de la brigada. Totes elles estaran contractades durant 12 mesos.

La Dipu Et Beca

A banda d’aquestes contractacions, l’Ajuntament també rebrà a partir de juliol a 22 estudiants del programa ‘La Dipu et beca’, que realitzaran pràctiques formatives al consistori. S’incorporaran estudiants i estudiantes d’arquitectura, administració d’empreses, gestió pública, sociologia, documentació, informàtica, magisteri o relacions laborals, entre d’altres.

Contractar joves i aturats

Segons la Pimera Tinenta d’Alcalde i regidora d’Impuls Econòmic, Lorena Silvent, “la inversió en ocupació afavorirà la contractació dels joves i els aturats de llarga durada”. “A més, amb tot el personal contractat, es reforçaran diverses àrees del consistori”, ha afegit. Per a Silvent, aquesta és la prova que l’Ajuntament “aposta decididament per generar llocs de treball als sectors més vulnerables i per incentivar el teixit productiu local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 4 =