25n
25N
25N

Catarroja programa un mes de març dedicat a les Jornades de la Dona

La regidoria d’Igualtat ha preparat una programació transversal, online i segura

Catarroja programa un mes de març dedicat a les Jornades de la Dona
25/02/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja ha presentat un complet programa d’actes organitzats amb motiu del Dia de la Dona. Les Jornades de la Dona organitzades per la regidoria de Transversalitat i Igualtat de Gènere presenten fins a dotze esdeveniments comptant amb una agenda que ocuparà diverses setmanes fins al 31 de març. Els actes, que presentaran una modalitat híbrida, realitzant-se majoritàriament de forma online, començaren aquest dimecres 24 de febrer amb la celebració de l’Escola Municipal de Feminisme a càrrec d’Ana Company amb el tema “Escletxa salarial”.

“Per a aquesta edició m’agradaria destacar l’ampli ventall d’activitats en una programació molt intensa i transversal, on hem implicat a totes les edats”, destaca Beatriz Sierra, regidora d’Igualtat. “És una demostració més que la Igualtat és cosa de totes i tots i que ens hem d’implicar des de tots els àmbits de la societat”, explica.

El 8 de març, dia clau d’aquestes jornades, començarà amb la lectura del Manifest a la porta de l’Ajuntament a les 12 hores. A la vesprada a partir de les 17:00 els actes continuaran amb la presentació del mural “Capacitats” d’Alejandra de la Torre a l’Avinguda Diputació. Tot seguit, a les 17:30 hores tindrà lloc la presentació de l’exposició de la il·lustradora valenciana Ame Soler “Cosos d’Estiu”. Finalment, tancarem el 8 de març amb la Taula redona “Dones que il·lustren dones” que tindrà lloc al Museu Antònia Mir.

Els dies previs a aquest 8 de Març, també presenten actes per a tots els públics. Per al 3 de març, està programada la xarrada a càrrec de la Regidoria de Persones Majors “Dones que il·lustren” impartida de forma online a les 17 hores. El públic més jove, també comptara amb l’acte “TikTok de Guerrilla 8M” els dies 4 i 5 de Març, a càrrec de la Regidoria de Joventut, que també serà desenvolupada de forma online.

La música també tindrà presència en aquestes jornades el dia 9 de març amb l’acte “Música i collage combatiu”. Les activitats de les Jornades, continuen el dia 11, ja que es podrà seguir de forma telemàtica l’activitat “Dones climatèriques” a les 17 hores.
D’altra banda, enguany s’ha volgut oferir, donades les circumstàncies actuals un especial caliu a la presentació de Dones Catarrogines 2021 que enguany tindrà lloc el 29 de març i prompte es podran desvetlar noves sorpreses. Per últim, els actes finalitzen el dia 31 de Març amb l’Escola Municipal de Feminisme a càrrec de Clara Deguines. Per a poder seguir aquestes Jornades, les persones interessades poden inscriure’s al correu a igualtat@catarroja.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 15 =