Catarroja presenta les obres guanyadores dels seus premis literaris 2015

”Europa al vol” de Josep Piera, “La retratista d’ànimes” de Vicent Va usar, “Sobre l’Unicorn” d’Ivan Brull

El TAC de Catarroja va presentar les obres vencedores en els XXVI Premis Literaris Vila de Catarroja 2015. “La retratista d’ànimes” de Vicent Usó y “Sobre l’Unicorn” d’Ivan Brull de Vicent Va usar i “Sobre l’Unicorn” d’Ivan Brull van ser els vencedors i ahir van veure les seues obres editades i presentades davant el públic. A l’acte, immers en la Setmana Cultural, van acudir a més dels autors i un numere públic l’alcalde de la població, Jesús Monzó.

Els Premis Literaris Vila de Catarroja han complit 26 edicions pel que són un referent en l’Horta Sud i en la ciutat de València. El certamen lliurarà hiui els premis Vila de Catarroja tancant així una setmana intensa d’activitats culturals entre les quals els veïns han pogut gaudir de l’exposició del Concurs Fotogràfic o una exposició d’escriptores nascudes a Catarroja més importants.

Catarroja torna a ser tot un referent quant a cultura es refereix. Hui posaran el fermall final a una setmana carregada d’actes on la cultura ha sigut la protagonista de tot un poble.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Festes Torrent 2019