25n
25N
25N

Catarroja inicia el pla de neteja dels solars municipals

Catarroja inicia el pla de neteja dels solars municipals
21/02/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha posat en marxa un pla de neteja dels solars municipals. Un treball que comença hui amb l’objectiu, a més d’endreçar aquests espais, és poder evitar possibles incendis, a més d’impedir la propagació de plagues i insectes de cara a les estacions més càlides de l’any.

Els 17 espais tindran una neteja intensiva tres vegades a l’any, excepte els situats al voltant del Parc Natural de l’Albufera que, per a respectar l’època de cria i nidificació de les espècies autòctones, es procedirà a la seua neteja durant dues vegades a l’any. Dins dels solars s’inclouen la Vila Romana, els solars annexos al parc 8 de març o l’avinguda Jaume I, el barranc de Pelayo, els marges del camí del Port i del camí de Paiporta o la làmina inundable i la ronda Nord del polígon.

“A aquests treballs de neteja cal afegir la conscienciació de la ciutadania, ja que cal posar en consideració que aquests espais no són abocadors i formen part del nostre entorn, per això cal mantenir-los en un estat òptim”, explica Martí Raga, regidor d’Urbanisme i neteja viària.

Els treballs, que han començat hui, tindran un cost total de 73.108 euros a l’any. Una inversió necessària per a poder comptar amb espais més habitables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus