25n
Orgull
Orgull

Catarroja obri el termini per a la participación en la XXI edició del certamen de relat breu ‘Conta’m Dona’

La principal novetat d’aquesta edició és la instauració d’una categoria de relat per a joves d’entre 12 i 17 anys

Catarroja obri el termini per a la participación en la XXI edició del certamen de relat breu ‘Conta’m Dona’
16/08/2021 -

La ‘XXI Edició de Conta’m Dona’, certamen de relats curts escrits per dones organitzat per la regidoria d’Igualtat de Catarroja amb la col·laboració de Caixa Popular, ha començat a caminar amb l’obertura del termini per al lliurament de treballs.

questa edició comptarà amb la principal novetat de la inclusió d’una nova categoria destinada al públic més jove, entre 12 i 17 anys, en aquest certamen que en les vint edicions anteriors s’ha convertit en un referent de sororitat a la comarca.

“Un any més volem tornar a gaudir juntes del gran talent present en un clàssic de la literatura en format breu com és el ‘Conta’m Dona’. Un certamen que és una proposta fonamental per a visibilitzar la creació literària realitzada per dones, amb un esment especial a les catarrogines que demostren el seu talent literari i a Caixa Popular, per la seua col·laboració perquè aquest esdeveniment siga possible. Enguany hem seguit la nostra línia de transversalitat amb la inclusió d’una nova categoria destinada a un públic juvenil”, ha explicat Beatriz Sierra, regidora d’Igualtat.

Les dones interessades a participar el poden fer des de ja presentant les seues obres inèdites en les oficines de la OIAC de l’Ajuntament de Catarroja, tal com figura en les bases que poden trobar en la web municipal. El 8 d’octubre serà la data límit per al lliurament dels treballs i serà al voltant del 22 del mateix mes quan es donaran a conéixer les guanyadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 18 =