caixa popular

Catarroja concedeix més de 300 llicències d’obra en 2017

Catarroja concedeix més de 300 llicències d’obra en 2017
13/04/2018 -

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Catarroja ha concedit un total de 301 llicències d’obra en l’any 2017. La xifra implica que la demanda de llicències per a obra major, menor i declaració responsable continua en augment des de l’inici de legislatura.

Així, les últimes dades conegudes indiquen que s’han atorgat 43 llicències més que en 2016 i 120 més respecte a l’any 2015. D’aquesta manera les tramitacions d’expedients d’obra es recuperen i se situen als nivells previs a la crisi econòmica.

En total, des d’Urbanisme s’han tramitat vora 900 expedients en 2017, dels quals 301 fan referència a permisos d’obra. Concretament, 43 s’han atorgat per a la realització d’obra major, és a dir, per a aquelles actuacions que, per exemple, modifiquen l’estructura d’un edifici.

Tanmateix, la major part de les llicències concedides anaven destinades a l’obra menor i la declaració responsable d’obres. Aquests permisos són necessaris per a realitzar intervencions més senzilles i que comporten una menor inversió econòmica. En total, se n’han tramitat 258 expedients.

Rehabilitació d’habitatges unifamiliars

D’entre totes aquestes llicències 26 s’han destinat a la rehabilitació d’habitatges unifamiliars –17 per a obra major i 9 per a obra menor–, una xifra que també creix respecte als 20 permisos que es concediren en 2016 o els 16 de l’any 2015.

El regidor d’Urbanisme, Martí Raga, ha destacat el treball dels funcionaris del departament de Territori perquè “amb els mateixos recursos personals que es tenien en 2015 s’ha aconseguit recuperar uns nivells de tramitació que fa anys que no es veien a Catarroja”.

“La rehabilitació i la recuperació dels barris són la prioritat de l’Ajuntament de Catarroja i estes xifres posen en evidència la complicitat de la ciutadania amb les noves polítiques públiques en matèria d’urbanisme i planejament”, ha conclòs Raga.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris