25n
25N
25N

Catarroja gratifica a la plantilla que va realitzar serveis extraordinaris durant el confinament

Catarroja gratifica a la plantilla que va realitzar serveis extraordinaris durant el confinament
03/11/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha volgut tindre un detall amb la seua plantilla per la gran tasca realitzada durant el confinament per la Covid 19. Es tracta d’una gratificació econòmica que s’ha vist reflectida en les nòmines de la plantilla que va haver de realitzar serveis extraordinaris durant aquest període de temps. Aquest gest s’uneix al reconeixement públic que el consistori va brindar als serveis essencials fa unes setmanes en els guardons 9 d’octubre.

“Perquè Catarroja continuara funcionant durant els seus dies més difícils dels últims 40 anys hem necessitat l’esforç de les treballadores i treballadors municipals que han estat al peu del canó i a l’altura de les circumstàncies. Des de l’Ajuntament hem considerat que és el nostre deure recompensar el seu esforç, ja el vam fer públicament el passat 9 d’octubre i ara ho fem amb una gratificació econòmica més que merescuda per les seues hores de desvetllament i preocupació pel nostre poble”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

El gruix de la plantilla que ha rebut aquesta gratificació es troba en el departament de serveis socials i la policia municipal, però també membres de la plantilla que han estat realitzant aqueixos serveis extraordinaris perquè l’Ajuntament poguera continuar funcionant. La quantitat ascendeix a 20.000 euros que s’han repartit en 45 treballadors de la plantilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =