25n
Orgull
Orgull

Catarroja estrena dos contenidors de vidre retolats per la Setmana de l'Orgull LGTBI+

Catarroja estrena dos contenidors de vidre retolats per la Setmana de l'Orgull LGTBI+
30/06/2021 -

Catarroja compta des d’aquesta setmana amb dos punts més per al reciclatge d’envasos de vidre. Aquests iglús, situats provisionalment enfront de l’Ajuntament de Catarroja i el Teatre Auditori, han estat retolats amb motiu de la seua estrena durant aquesta setmana amb el lema ‘Catarroja Orgullosa’ i els colors de l’arc de Sant Martí, bandera del col·lectiu LGTBI+.

Els contenidors seran situats posteriorment en dos nous espais del nostre municipi, completant el parc de 140 iglús amb els quals fins hui compta Catarroja, una mitjana pròxima a 200 habitants per contenidor de vidre. Aquests depòsits han sigut cedits i retolats per l’empresa Ecovidrio.

En aquest sentit, Ecovidrio ha donat a conéixer a Catarroja les xifres de reciclatge de vidre en el municipi durant 2020. Així doncs, durant l’any passat es van recollir en els 140 iglús ubicats en el municipi 286.146 quilos d’envasos de vidre. Aquesta xifra ens deixa en una ràtio de 10 quilos per habitant, lluny de la mitjana autonòmica que se situa en 16,6 quilos.

“Hem de continuar treballant en polítiques de reciclatge en el nostre municipi. Ara augmentarem en dos nous punts de recollida de vidre destacant la importància d’una correcta selecció d’aquest material”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de Catarroja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =