25n
25N
25N

Catarroja destina 3.000 euros per a la reforma dels habitatges socials de l'Herència Herrero Penella

Catarroja destina 3.000 euros per a la reforma dels habitatges socials de l'Herència Herrero Penella
15/04/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja ha destinat 3.000 euros per a la reparació i posada a punt de les vivendes de l’Herència Carmen Herrero Penella. Aquesta subvenció per a fins socials ha sigut possible gràcies a l’aportació de Caixa Rural de Torrent, qui ha aportat el capital.

Amb aquesta, continuen les inversions en l’Herència Carmen Herrero Penella, i complementen altres inversions realitzades des del 2015 i amb les que ja s’ha aconseguit fer habitables 5 vivendes, les quals es destinaran a persones en situació de vulnerabilitat i majors com era la voluntat de l’Herència Carmen Herrero Penella. Entre les despeses pel recondicionament de les vivendes destaquen reparacions de teulats, del terra, i la col·locació de cablejat i intèrfon.

“Aquesta subvenció de Caixa Rural Torrent és una gran ajuda, per seguir apostant per la vivenda pública, i en aquest cas, per a poder condicionar els habitatges amb un fi social”, ha afegit Jesús Monzó, alcalde de Catarroja i president del patronat de l’Herència Carmen Herrero Penella.
Les vivendes socials estan destinades a persones majors de Catarroja sense recursos econòmics ni suport familiar, tenint en compte les condicions marcades pels estatuts de l’Herència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =