25n
25N
25N

Catarroja recupera la figura del guàrdia rural per a millorar la seguretat en l'horta i Parc Natural

Catarroja recupera la figura del guàrdia rural per a millorar la seguretat en l'horta i Parc Natural
28/01/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja, a petició del Consell Agrari Local, ha recuperat la figura del guàrdia rural. Es tracta d’un agent destinat a la seguretat en la zona d’horta i Parc Natural del terme municipal de Catarroja. D’aquesta manera, es dona un nou servei a un entorn que ha de ser d’especial protecció.

La figura del guarda rural s’encarregarà de la vigilància d’aquestes àrees de l’entorn agrícola i natural del nostre municipi. Entre les seues tasques, controlar que no es produïsquen robatoris en les collites, vigilar i informar de les activitats que es puguen produir en abocadors il·legals, així com recollir les peticions dels agricultors per a traslladar-les a la regidoria. També el guàrdia ajudarà i molt en temes de vigilància de cacera i en l’època d’arreplegada de l’arròs

“Des de la posada en marxa d’aquest servei, fa unes setmanes, hem millorat l’atenció i la seguretat en el nostre entorn rural i parc natural. No podem tolerar actituds incíviques d’abocadors il·legals i altres que produeixen danys en el nostre entorn natural en detriment de la salut i del medi ambient”, explica Elisa Gimeno, regidora d’agricultura i medi ambient.

Aquest servei, en marxa des de fa unes setmanes, el desenvolupa un policia local de Catarroja en mobilitat i l’exerceix de dilluns a divendres, podent realitzar operatius especials durant el cap de setmana si així es precisa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =