25n
25N
25N

Catarroja trenca la llei del silenci contra la violència masclista

El TAC de Catarroja ha acollit la III Trobada Contra la Violència de Gènere

26/11/2017 -

Catarroja ha commemorat el Dia Internacional Contra la Violència Masclista amb la celebració de la III Trobada de Joves, Famílies i Professorat contra la Violència de Gènere. Un acte, organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Educació de l’Ajuntament de Catarroja, i amb la col·laboració del ‘Grup de Dones Sherezade dialogant el feminisme’ i el ‘Grup Tagore d’homes en diàleg’, que tenia com a objectiu trencar la llei del silenci, així com conscienciar a la societat de la importància de la lluita conjunta per a posar fi a la violència masclista.

catarroja_silenci2Sota el lema ‘Trenquem el silenci. Comptem amb tu?’, aquesta tercera trobada, celebrat en el TAC de Catarroja, ha tornat a ser tot un èxit. I és que, una vegada més, Catarroja aposta per la prevenció i la formació de la ciutadania i, especialment, dels joves per a posicionar-se a favor de la víctima, i denunciar les situacions d’abús. Esta localicat valenciana tornar a ser un referent en temes de conscienciació en la Comunitat Valenciana amb l’entrada del nou govern del canvi amb l’alcalde Jesús Monzó. catarroja_silenci5

Enguany, la Trobada Contra la Violència de Gènere ha comptat amb les ponències d’Elena Duque, doctora en pedagogia i autora de ‘Aprendiendo por el amor o la violencia’, i Marcos Castro, professor de secundària i de la Universitat de Barcelona, que, mitjançant exemples quotidians, s’han proposat sensibilitzar als assistents per a trencar, d’una vegada per sempre, amb el silenci enfront de casos de violència, així com no trivialitzar accions que poden desencadenar en futurs casos de violència de gènere.

Este dissabte tota la societat valenciana ha eixit de nou al carrer per a acabar amb la violència masclista. La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat de Mónica Oltra ha posat en marxa una campanya de conscienciació per a acabar en el silenci de la societat. Sens dubte, Catarroja ja ha posat el seu granet amb una nova edició d’esta trobada que ha sigut tot un èxit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 17 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus