25n
25N
25N

L’Ajuntament de Catarroja finalitza l’enviament de tablets i material escolar a l’alumnat

L’Ajuntament de Catarroja finalitza l’enviament de tablets i material escolar a l’alumnat
27/05/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha estat, des del primer dia, en ple contacte amb els centres educatius del municipi. L’objectiu era posar els recursos municipals a la seua disposició i que l’alumnat poguera seguir amb la seua formació de la millor manera possible, donades les actuals circumstàncies. Unes necessitats que principalment han tingut a veure amb el repartiment de material per a poder seguir les classes online i els recursos educatius en forma de llibres.

“El nostre compromís ha sigut sempre amb l’educació i així ho hem demostrat, atenent a totes les peticions que ens han traslladat des dels centres educatius per al lliurament de material escolar i també per a completar l’oferta de Conselleria d’Educació en tauletes amb accés a internet. Hem volgut que ningú de Catarroja es quedara fora de l’accés a una cosa tan primordial com és l’educació”, explica José Antonio Cuberos, regidor d’educació.

Aquesta setmana es repartien les últimes 5 tauletes amb connexió a internet d’un total de 105 que ha sufragat l’Ajuntament amb un pressupost de 32.000 euros. Aquest enviament s’ha produït després d’unes últimes peticions realitzades pels centres, que han sigut ateses amb la major celeritat possible. Una vegada es torne a la normalitat, els dispositius passaren a formar part del fons municipal i es distribuiran entre els centres educatius i escola d’adults per al seu ús.

D’altra banda, a més dels dispositius electrònics, en coordinació amb la direcció dels centres, que en tot moment ha mostrat la seua dedicació i preocupació per l’alumnat, s’han realitzat més de 900 enviaments de llibres i material escolar. L’Ajuntament va contractar els serveis de l’empresa de missatgeria MRW que complia amb tots els protocols marcats per al repartiment segur del material, amb un pressupost de 4.500 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + sis =