25n
25N
25N

Catarroja consciència sobre el tractament de residus orgànics mitjançant un taller de cuina online

Catarroja consciència sobre el tractament de residus orgànics mitjançant un taller de cuina online
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja ha realitzat un taller de cuina online amb l’objectiu principal d’incidir, d’una manera didàctica i amena, en la importància que tenen els residus orgànics, que poden convertir-se en valuosos recursos després de ser separats, depositats i reciclats correctament.

A més, el taller, dut a terme per veïnes del municipi, tracta de conscienciar a la població de la importància de reciclar i reduir els residus que generem, evitant el desaprofitament alimentari i incidint en els beneficis de la separació de la matèria orgànica i la creació de compost. Així mateix, es valora el consum de productes de proximitat, de qualitat, saludables i sostenibles.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya “De la terra a la terra i més enllà”, que consta de diverses accions com a punts informatius, tallers en centres educatius, o rutes que valoren el patrimoni ambiental, sempre baix les directrius sanitàries establides en el seu moment.

A més, juntament amb la gestora Valoriza Serveis Ambientals, s’està implementant el servei de recollida de matèria orgànica en les llars a través del contenidor marró. Tal com ha afirmat la regidora de Desenvolupament Sostenible i Emergència Climàtica, Elisa Gimeno, “una vegada conclosa la implementació del servei, Catarroja complirà íntegrament amb els objectius del PIR en matèria de recollida selectiva de residus. És per això que aquesta inversió està estretament relacionada amb els continguts i valors proposats dins d’una economia circular i sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tres =