25n
25N
25N

Catarroja celebra la Setmana de l'Economia

Catarroja celebra la Setmana de l'Economia
07/11/2019 -

Catarroja celebrarà del 13 al 15 de novembre al seu Teatre Auditori la quarta edició de la Setmana de l’Economia Local, organitzada per la Regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament en col·laboració amb les associacions comercials i empresarials de la localitat, ACYPE, AECA i ASMERCAT. Aquestes jornades estan configurades com un gran espai per a debatre sobre les actuacions que es poden realitzar des de les administracions locals, així com promoure i impulsar contactes entre les empreses i les persones que busquen ocupació per a cobrir llocs de treball.

El lema d’aquesta quarta edició serà «Mercats Sostenibles, oportunitats per a empreses» i se centrarà sobre els reptes als quals s’enfronten les empreses de la comarca per a adaptar-se a un mercat sostenible, descobrir els nous buits de mercat davant el nou comportament del consumidor, més sensibilitzat amb la problemàtica ambiental i analitzar les oportunitats de negoci que es generen davant aquests canvis.

En el calendari de la programació cal destacar el ‘III Fòrum per l’ocupació’ que reunirà el pròxim 14 de novembre la major oferta laboral de tota la comarca amb més de 100 ofertes de treball. Una jornada en la qual 20 departaments de recursos humans realitzaran les entrevistes als candidats que prèviament s’hagen inscrit en el portal www.catarrojaocupacio.es abans del diumenge 10 de novembre. L’oferta laboral és un dels principals atractius d’aquesta jornada que es complementarà amb diferents tallers pràctics, a més de servir com un punt de trobada amb les empreses locals i de la resta de la comarca que puguen generar oportunitats de treball reials.

Com a gran novetat d’aquestes jornades, l’empresariat local podrà plantejar reptes sostenibles als joves talents que, a través d’una metodologia innovadora, proposaran una solució per al seu negoci. Les propostes encara es poden penjar a la web fins a l’inici de les jornades.

Per a concloure les jornades, el divendres 15 a les 20.00h se celebrarà l’acte de lliurament de premis «Catarroja Emprén» i els premis de les associacions comercials locals als seus associats destacats d’enguany.

Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja, ha volgut remarcar la rellevància que aquest projecte, encetat en l’anterior legislatura, ha abastat en tan sols quatre edicions. “Estem molt satisfets d’haver trobat un vehicle per a reunir al sector empresarial local en una intensa setmana on el motor econòmic de Catarroja es demostra fort. Ara comencem una nova etapa en la Setmana de l’Economia Local, coneixedors que Catarroja aposta també per les mesures d’impuls que proposa el govern local”, explica Silvent.

Lourdes Rodríguez, qui recull el testimoni de Lorena Silvent com a regidora d’Impuls Econòmic ha volgut convidar al sector empresarial local a les jornades, “es tracta d’una gran oportunitat que des de la regidoria impulsem per quart any consecutiu i que fem extensiva també als joves i persones que estiguen buscant una oportunitat d’ocupació, vulguen continuar formant-se o buscar noves vies de negoci pel seu compte”. Finalment, Rodríguez assegura que aquesta és una mostra de l'”aposta de l’Ajuntament de Catarroja per l’ocupació i el foment del nostre teixit industrial i comercial, tant en el vessant més moderna i innovadora com en el comerç tradicional, dels que són exemples els nostres mercats municipals, sent tots la base de la nostra economia local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 8 =

Informacion coronavirus