caixa popular

Catarroja celebra una fira comarcal sobre els Moros i Cristians i un mercat artesanal

Catarroja celebra una fira comarcal sobre els Moros i Cristians i un mercat artesanal
22/11/2017 -

El dissabte 25 a les 12 hores s’inaugurarà la IV Fira Mafemic de proveïdors, un esdeveniment itinerant que enguany acull el municipi de Catarroja. La fira, que se situarà entre l’avinguda Rei Jaume I i l’avinguda Generalitat Valenciana comptarà amb vora 30 expositors d’indumentària, calçat, maquillatge, ballets o carrosses al voltant de la festa dels Moros i Cristians.

Aquesta iniciativa, promoguda per la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians de València, ha esdevingut un punt de trobada entre festers de tots els municipis. En els últims 40 anys la Festa de Moros i Cristians ha tingut una gran acollida als municipis de l’Horta i a València.

Mercat Artesanal i espectacles

A més, Intercomparsa també ha organitzat un Mercat Artesanal que se situarà als carrers Clara Campoamor i Francesc Larrodé. Al recinte es realitzaran exhibicions i recreacions històriques al voltant de la Festa de Moros i Cristians.

Per altra banda, també hi haurà un espai infantil per a xiquetes i xiquets i un altre dedicat a les associacions locals solidàries.

Horari de la fira

La inauguració de la fira serà el dissabte 25 a les 12 hores. La fira estarà oberta fins a les 21 hores. El diumenge 26 obrirà les seues portes a les 11 fins a les 18 hores.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + onze =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris