caixa popular

Catarroja celebra el Festival d'Art i Cultura Japonesa 'BudoArt'

Catarroja celebra el Festival d'Art i Cultura Japonesa 'BudoArt'
12/07/2018 -

El dissabte 14 Catarroja acollirà el Festival d’Art i Cultura Japonesa ‘BudoArt’, organitzat per la Federació Valenciana de Jiu Jitsu i el Club de Karate i Jiu-Jitsu de Catarroja, en col·laboració amb l’Ajuntament. Després de l’èxit de la Japan Matsuri, celebrada l’any passat, el club esportiu catarrogí torna a reunir a algunes de les figures més rellevants del karate i el jiu-jitsu, entre altres disciplines.

La jornada començarà a les 9 del matí al Pavelló Esportiu Municipal amb el Seminari Internacional d’Arts Marcials, que comptarà amb la presència d’alguns dels mestres de la més alta reputació a escala estatal i internacional.

El seminari serà impartit per 23 experts en arts marcials vinguts de diversos punts del territori espanyol, així com de Portugal, Itàlia i Alemanya. Amb una infraestructura de sis tatamis, l’alumnat participant es dividirà per nivells per tal d’aprofitar al màxim possible els coneixements dels mestres.

Així mateix, al llarg del matí, les persones assistents també podran inscriure’s als tallers sobre cultura japonesa i esport, organitzats per les diverses entitats col·laboradores amb el Festival BudoArt, com el taller d’origami, dirigit a majors de 7 anys, que donarà inici a les 10.30 hores.

Budo Gala

Tanmateix, el plat fort de l’esdeveniment serà la celebració de la Budo Gala, amb la participació dels vora 20 clubs que acudiran al seminari i el club amfitrió, el Club de Karate i Jiu-Jitsu de Catarroja.

L’acte començarà a les 22 hores al Teatre Auditori de Catarroja i comptarà amb una exhibició de diverses disciplines marcials. A més, també hi intervindrà l’esportista Cristian Pancorbo, campió del món de culturisme en 2017.


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + setze =

sempre teua
exposicion caps tallats
empleo femenino
exposicion caps tallats