25n
25N
25N

Catarroja aposta per una oferta cultural i lúdica segura amb Primavera ON

Catarroja comença la primavera amb un gran programa en línia d’activitats i cursos gratuïts destinats a la població juvenil des de primer de l’ESO fins als 30 anys

Catarroja aposta per una oferta cultural i lúdica segura amb Primavera ON
04/03/2021 -

El programa Primavera ON, impulsat des de la regidoria de Joventut, Infància i Adolescència de Catarroja, tindrà començament el pròxim 9 de març amb l’activitat “Música i collage combatiu”. Però aquesta és només una de les moltes activitats que té previstes aquest programa molt transversal, que ha volgut adaptar-se als interessos dels més joves, amb cursos de fotografia per a Instagram o Tik Tok de Guerrilla 8 M.

“L’objectiu d’aquest programa és continuar donant resposta a les necessitats de la joventut del poble i apostant per una oferta cultural de qualitat per a fer que els nostres joves continuen participant i formant-se i divertint-se de manera segura”, ha manifestat el regidor de joventut Miguel Verdeguer. “Enguany hem tractat de fer un programa molt transversal amb activitats que s’han adaptat a la programació municipal com és el cas de les Jornades de la Dona”, explica Verdeguer.

Així doncs, les activitats que es desenvoluparen fins al 5 de maig, també compten amb un component formatiu de qualitat, en les quals els joves comptaran amb l’oportunitat d’aprendre llenguatge de signes, realitzar un curs en línia de monitor de menjador escolar, o aprendre a cuinar ràpid i saludable amb l’activitat “Sopar fast food saludable” que tindrà lloc el 9 d’abril.

El component lúdic també està present en aquestes activitats, on els joves podran des d’aprendre Màgia amb un refernt com Rubén Aparici el dissabte 27 de març, a participar en una gimcana virtual d’Harry Potter el Dissabte 17 i el diumenge 18 d’abril. Dins del programa, també s’esperen activitats temàtiques com Quiz Catarroja, on els joves entre 12 i 16 anys competiran responent preguntes sobre el municipi.
Per últim, aquelles persones interessades a participar en les activitats ja poden inscriure’s telemàticament a través del següent formulari: https://www.catarroja.es/va/content/programacio-jove-primavera-2021-cij

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =