25n
25N
25N

Catarroja dona suport a les associacions locals per a superar la crisi provocada per la COVID19

Catarroja dona suport a les associacions locals per a superar la crisi provocada per la COVID19
21/08/2020 -

Les associacions de Catarroja han patit, com tot el veïnat, els durs colps provocats per la COVID 19, si escau, per no poder desenvolupar la seua activitat cultural, esportiva o festiva. Per això, des de l’Ajuntament de Catarroja, com ja han realitzat amb altres col·lectius, s’ha injectat una important quantitat econòmica per a poder ajudar al fet que, una vegada superada la situació, puguen continuar desenvolupant la seua important activitat vertebradora de la nostra societat.

“La crisi provocada per la COVID19 ha sigut un dur colp per a la participació ciutadana així com per al treball de les associacions del nostre poble. Des de l’Ajuntament de Catarroja som conscients que el teixit associatiu local continua en marxa, i per això en tots els nostres plans econòmics de reactivació les associacions no es podien quedar al marge”, explica Dolors Gimeno, regidora de participació ciutadana.

Així doncs, amb l’objectiu de fer costat a recuperar el teixit associatiu local durant la crisi de la COVID19 el ple de Catarroja va aprovar la proposta de l’equip de govern de destinar 249.895 euros a aquest objectiu. Es tracta de retornar el seu treball a la societat i així ajudar a les 80 associacions, de tot àmbit, que han continuat funcionant, pagant i adaptant-se als nous temps.

Les entitats podran accedir a aquesta ajuda adjuntant la documentació a la qual poden accedir en la web municipal. Les mateixes tindran de termini fins al 25 de setembre per a formular la seua sol·licitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 15 =