caixa popular

Catarroja substitueix l’enllumenat del cementeri municipal

Catarroja substitueix l’enllumenat del cementeri municipal
02/10/2017 -

L’enllumenat del cementeri municipal de Catarroja està sent reformat, ja que la instal·lació anterior havia quedat obsoleta. L’Ajuntament, mitjançant l’Empresa Pública de Serveis de Catarroja (ESERCA), va adjudicar el mes d’agost les obres a l’empresa Zoelec Montajes Eléctricos S.L. per un import total de 23.543 euros.

La intervenció, que ja està en marxa, substituirà l’enllumenat i els quadres elèctrics del cementeri per garantir la seguretat i l’eficiència energètica. Concretament, les obres consistiran en la modificació de la instal·lació de llum dels carrers del cementeri. El cablejat i la instal·lació eren molt antics i no es trobaven en bones condicions.

L’objectiu de les obres és que l’enllumenat estiga completament operatiu abans de l’1 de novembre, dia de Tot Sants i moment en què el cementeri té més afluència de gent.

D’altra banda, atenent també a les demandes dels usuaris del cementeri municipal, s’ha instal·lat una font d’aigua potable i s’ha procedit a renovar els bol·lards dels accessos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats