25n
25N
25N

Catarroja avança treball oferint espais segurs per a la vacunació de la covid19

Catarroja avança treball oferint espais segurs per a la vacunació de la covid19
10/09/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja treballa amb previsió de cara als futurs esdeveniments que anticipen, que en els pròxims mesos, comptarem amb les primeres dosis de la vacuna per a la covid19. Així doncs, els tècnics de l’Ajuntament han començat a analitzar els recintes amb els quals compta el municipi, per a oferir-los com a espais segurs per a la vacunació de catarrogines i catarrogins.

Des del consistori s’han posat sobre la taula dos espais municipals atesos els criteris de seguretat i de proximitat amb el Centre de Salut. Aquests espais són, la Casa Museu Alfonso, que tindria un espai plenament condicionat perquè els serveis mèdics pogueren atendre les persones que reberen la vacuna amb totes les garanties. També està previst un recinte, pròxim al Centre de Salut, l’Espai Clara Campoamor, per a oferir-lo en el cas que Sanitat decidisca realitzar aquestes vacunacions en un recinte mòbil.

Tot el que puguem preveure dins de la incertesa que genera el marc actual, ens ajudarà a manejar un dia a dia canviant, a més demostra la capacitat que té l’Ajuntament de Catarroja d’avançar-se a situacions futures oferint respostes davant la multitud de dubtes que se’ns aveïnen a causa de la covid19.

Finalment, recordar que l’elecció d’aquests espais serà validada i consensuada en tot moment per les autoritats sanitàries autonòmiques i locals a les quals ja li les ha remeses la disponibilitat perquè facen ús d’elles en el futur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − nou =