25n
Orgull
Orgull

Catarroja adequa els seus camins rurals de cara a la sega de l'arròs

Aquests treballs es realitzaran en els pròxims dies i tindran un cost de 5.989 euros

Catarroja adequa els seus camins rurals de cara a la sega de l'arròs
31/08/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja treballa durant aquests dies, com és habitual en les dates actuals, en l‘adequació dels camins rurals del terme de Catarroja.

S’aproxima la temporada de sembra de l’arròs i l’entorn ha d’estar preparat per a la maquinària i els vehicles que transportaran l’arròs i la palla durant les pròximes setmanes.

Els camins en els quals es treballarà, una vegada passen les pluges d’aquests dies són cami Bony, del Rei, Travesa, Malecon, Tancat de Naia, Panasar i Pescadors. Es tracta de treballs de manteniment en aquests camins que, per normativa, en estar situats en ple Parc Natural, no es poden asfaltar. El cost total és de 5.989 euros que provindran de les arques municipals.

“Des de l’Ajuntament som conscients de la importància com a preservadors del territori que tenen els nostres agricultors, més si cap quan treballen en un entorn natural com és el Parc de l’Albufera i un cultiu amb el qual valencianes i valencians ens sentim tan identificats com és l’arròs. Així doncs, és la nostra obligació any rere any col·laborar perquè el procés de sega de l’arròs siga el més eficient possible, però al mateix temps respectuós amb el privilegiat enclavament, dos requisits que seguim en els treballs de condicionament que estem realitzant durant aquests dies”, explica Elisa Gimeno, regidora d’Agricultura i Medi Ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =