caixa popular

'El Langui' parla a més de 700 estudiants de Catarroja sobre assetjament escolar

'El Langui' parla a més de 700 estudiants de Catarroja sobre assetjament escolar
21/11/2017 -

El Dia Internacional dels Drets de la Infantesa s’ha celebrat a Catarroja amb una ponència en contra de l’assetjament escolar a càrrec de Juan Manuel Montilla, més conegut com ‘el Langui’.

Més de 700 xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària dels col·legis de Catarroja han assistit a la xarrada, celebrada al Teatre Auditori, on han escoltat atentament el missatge de ‘El Langui’. El cantant de rap els contà la seua experiència, explicant-los que ell havia gaudit d’una bona infantesa i adolescència gràcies a les persones del seu voltant, que digueren no al bullying.

La xarrada forma part de “Se buscan valientes”, una campanya que porta en marxa des de gener de 2017 i tracta de conscienciar als més joves per a canviar la situació d’assetjament escolar que viuen molts escolars.
‘El Langui’, que encapçala aquesta iniciativa, com a exemple de superació i valentia, ha explicat als xiquets i xiquetes com actuar davant d’una situació d’assetjament, com cal que donen suport a les víctimes i no resignar-se a presenciar aquests actes en silenci.

A la xarrada, els xiquets i xiquetes també han intervingut i han preguntat al raper sobre la seua vida personal i professional, a més d’alguns i d’algunes, que no han dubtat en contar la seua experiència d’assetjament escolar.
Finalment, han gaudit de l’actuació en directe de “Se buscan valientes”, una cançó creada per ‘El Langui’ i que envia un missatge directe en contra del bullying. Els xiquets i les xiquetes s’han bolcat completament i no dubtaren en unir-se a ell cantant la tornada de la cançó.

Jornada contra la violència de gènere “Trenquem el Silenci”

Continuant amb el missatge del Langui de no romandre en silenci davant actes d’assetjament i violència, a Catarroja el dissabte 25 de novembre, en commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, se celebrarà la jornada “Trenquem el silenci. Comptem amb tu?”.

Es tracta de la III Trobada de joves, professorat i famílies de la Comunitat Valenciana que es celebrarà al Teatre Auditori de Catarroja, organitzada pel Grup de Dones Sherezade i el Grup Tagore d’Homes en diàleg.
L’objectiu d’aquesta és, segons senyala la regidora de Benestar Social i Educació de Catarroja, Nuria Blanch, “acabar amb els prejudicis sobre la figura xivato i fer veure que l’assetjament i les agressions sexuals cal denunciar-les, tant si es presencia com si es pateix, i no callar-se.

Professors i alumnes de 6é de primària i de l’ESO de totes les localitats valencianes estan invitats a assistir a aquesta trobada, que serà dirigida per les expertes Marcos Castro i Elena Duque, que demostraran amb fets contrastats científicament la millor forma de defensar-se davant qualsevol cas de violència de gènere.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − dos =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris