25n
25N
25N

Catalá (PP) valora el comportament exemplar de tots els valencians en la Missa d'Infants

“S’ha donat un clar exemple que les coses es poden fer bé”, afirma

Catalá (PP) valora el comportament exemplar de tots els valencians en la Missa d'Infants
09/05/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular i presidenta del PP de València, María José Catalá, ha volgut agrair el comportament exemplar de tots els valencians, després d’assistir a la Missa d’Infants: “Ha sigut un dia molt emotiu perquè, després d’un any amb les restriccions, hem pogut celebrar el dia de la nostra Patrona i s’ha fet perfectament amb tota normalitat i complint amb totes les mesures de seguretat.”

Catalá ha assenyalat que “malgrat les reticències i obstacles que va mostrar el govern de Compromís i PSPV en un primer moment per a celebrar el dia de la Mare de Déu, hui tots els valencians han donat un clar exemple que les coses es poden fer bé. El Sr.Ribó hauria d’adonar-se.”

En aquest sentit, la portaveu del PP ha recordat que el govern de Ribó va denegar el permís per a celebrar la missa quan estava autoritzant concerts i altres actes multitudinaris. “La devoció dels valencians ha pogut amb tots els obstacles i hui hem viscut un moment molt emotiu veient eixir a la nostra Patrona de la porta dels Apòstols de la Catedral”.

Així mateix, la portaveu del PP ha lamentat que “Ribó done una vegada més l’esquena a les tradicions dels valencians. Hui és el dia de la Geperudeta, de la nostra Alcaldessa Perpètua, un dia molt emotiu per a tots els que volem i estimem la nostra terra i és una pena que el màxim dirigent d’aquesta ciutat torne a absentar-se en un dia tan important com hui”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 3 =