25n
25N
25N

Catalá: "Ribó està més preocupat per la llum del seu despatx i en el monòlit del 15-M que per la situació d'hostalers i comerciants"

Catalá: "Ribó està més preocupat per la llum del seu despatx i en el monòlit del 15-M que per la situació d'hostalers i comerciants"
28/05/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, s’ha mostrat “molt sorpresa que en plena crisi per la pandèmia l’alcalde Ribó decidisca canviar la il·luminació del seu despatx amb un cost de 17.200 euros i que s’ha pagat ‘de tapadillo’ a través d’un contracte menor, una cosa habitual per a evitar anar a concursos i poder donar-ho a dit”.

Catalá ha denunciat que Ribó i el seu grup Compromís “està més preocupat a il·luminar millor el seu despatx i a instal·lar un monòlit per al 15-M que ha costat 20.000 euros que a donar solució i ajudes a les persones que estan patint la crisi per la mala gestió de la Covid-19, especialment a comerciants, hostalers i autònoms. A ells els donen ajudes de 2.000 euros i es gasta prop de 20.000 a posar més llum en el seu despatx”.

“Ribó està més pendent de tindre suficient llum quan es fa fotos en el seu despatx que preocupar-se a solucionar problemes com la brutícia de la ciutat, la falta d’aparcament públic en el centre o les conseqüències per als comerciants del centre de les seues obres de conversió en zona de vianants”, ha apuntat.

La portaveu assegura que “aquesta és la tònica del Govern del Ribó i PSOE, dilapidar els diners que paguen els valencians, ja que ha apujat dos anys els impostos i taxes municipals. A més continuen incrementant el nombre d’alts càrrecs a l’Ajuntament per a col·locar militants afins a Compromís i PSOE, el doble just dels quals tenia el Govern de Barberá”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − dos =