25n
25N
25N

Catalá reuneix els vocals del PP en les Juntes de Districte per a "fiscalitzar al govern de Ribó"

Catalá reuneix els vocals del PP en les Juntes de Districte per a "fiscalitzar al govern de Ribó"
08/02/2020 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València i presidenta de la Gestora de la formació a la ciutat, María José Catalá, ha reunit aquest dissabte als vocals del PP en les Juntes Municipals de Districte per a “augmentar la fiscalització del Govern de Ribó i PSPV” i “lluitar contra les imposicions de l’equip municipal com les dutes a terme en política de Mobilitat”.

“Ahir vam anunciar que ens anàvem a mobilitzar davant l’última imposició de Ribó que li consent a Grezzi que restringisca el trànsit en la principal artèria comercial de la ciutat sense pactar-lo amb veïns i comerciants, i hui mateix ja hem començat aqueixa mobilització contra aquesta política de cacicadas“, ha assenyalat Catalá.

La primera mesura serà una recollida de signatures entre veïns i comerciants on se sol·licita paralitzar les restriccions de trànsit al carrer Colón i els canvis en les línies de l’EMT pel tancament de la Plaça de l’Ajuntament “fins a aconseguir el consens necessari amb els veïns i comerciants”, ha explicat el PP en un comunicat.

Així mateix, la formació sol·licitarà els informes tècnics necessaris, especialment els relacionats amb la seguretat i accessibilitat de persones majors i persones, així com la “revisió de les decisions adoptades amb anterioritat vinculades amb mobilitat que estiguen generant dificultats circulatòries i molèsties en els veïns” i exigirà el cessament del regidor i President de l’EMTGiuseppe Grezzi, per “actuar d’esquena als veïns i comerciants”.

“Demanem a Ribó que destituïsca el senyor Grezzi perquè imposa decisions de mobilitat que afecten milers de veïns de València, ja que l’última mesura anunciada provocarà l’escanyament del carrer Colón, col·lapsarà les vies adjacents i una repercussió molt negativa sobre els comerciants de la zona, ja que la gent tindrà més difícil accedir”, ha advertit Catalá.

La portaveu ha subratllat que “el problema és que no hi ha cap millora per al vianant ni una millora per al transport públic, és l’últim capritx de Compromís cuinat d’esquena a tots”. “Ribó i el PSPV menteixen, ja que només el 0,6% del cens de DecidimVLC va votar per convertir en zona de vianants el carrer Colón”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 8 =

caixaontinyent
paterna