25n
25N
25N

Catalá proposa abaixar els impostos i que s'ajorne el seu pagament fins al final de l'estat d'alarma

Destaca que “Ribó i el PSPV es neguen a revertir la pujada d’impostos i això és una barrera perquè donem suport als pressupostos de 2021″

Catalá proposa abaixar els impostos i que s'ajorne el seu pagament fins al final de l'estat d'alarma
27/10/2020 -

La portaveu del PP marca unes línies roges inicials per a negociar el Pressupost que impliquen revertir la pujada d’impostos i perquè s’incorporen mesures socials per a ajudar als col·lectius més vulnerables enfront de la pandèmia de Covid.

Assenyala que “és possible aprovar un Pressupost racional sense necessitat de demanar un préstec de 50 milions perquè al final no són capaços d’executar el 26% de les inversions”.

La pujada d’impostos aplicada aquest any 2020 ha suposat un increment de la recaptació de l’Ajuntament de 30 milions d’euros. Una quantitat “que en 2021 Ribó i el PSOE pretenguen que isca de nou de la butxaca dels valencians durant la pitjor crisi econòmica que ha viscut la ciutat”.

El Grup Popular també proposa per a donar suport al Pressupost que s’inclou l’ajornament del cobrament d’impostos municipals fins que finalitze l’estat d’alarma i una reducció dels alts càrrecs, que amb el govern de Ribó s’ha duplicat.

El govern municipal es nega al fet que el Grup Popular s’incorpore al Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) durant l’estat d’alarma, i María José Catalá força que es facen reunions setmanals de la Junta de Portaveus per a donar compte de les mesures adoptades davant l’evolució de la pandèmia a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 7 =