25n
25N
25N

Català promet revertir els carrils bici i "solucionar el problema del trànsit"

María José Català ha diagnosticat els problemes de la ciutat de València després de presentar-se com a candidata dels populars a l’alcaldia

Català promet revertir els carrils bici i "solucionar el problema del trànsit"
12/02/2019 -

Aquest matí, la candidata a l’alcaldia de València pel PP ha fet un balanç de les necessitats de la ciutat que ha pogut observar durant aquests primers 30 dies des de l’anunci de la seua candidatura. María José Català sosté que, durant l’última legislatura, el Govern de la Nau i el Govern del Botànic han dut a terme una “inversió absolutament antisocial”, sense tindre en compte els interessos del ciutadà i “creant problemes on no n’hi havia”.

el trànsit és el principal

La candidata del PP ha col·locat com a problema central el trànsit a la ciutat de València, arran dels canvis que el govern valencià ha realitzat durant aquesta legislatura, assegurant que aquesta situació és reversible, “jo solucionaré el problema del trànsit”. Català ha defensat a les persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir als seus habitatges o centres de salut per estar en zones restringides de trànsit, “no té sentit fer una ciutat on s’establisca la dictadura de la bicicleta, però que no siga accessible”.

La seua lluita contra el carril bici continua, assegurant la necessitat de revertir-los en les zones dels carrers Alacant i Manuel Candela, i les Avingudes Regne de València, Constitució, i sobretot en l’Avinguda de Burjassot. Català vol tornar a la “València dels 10 minuts”, en la qual es podia circular per la ciutat amb absoluta normalitat. Sobre el carril bici també sosté que seria necessari canviar la seua nomenclatura, ja que no solament són les bicicletes les que circulen per allí, per les noves “vies alternatives de mobilitat”, abastant tots els vehicles que estan apareixent als nostres carrers, i que suposen un risc que circulen per la via per als vianants.

diagnòstic després de 30 dies

Català també ha fet balanç d’altres qüestions en matèria d’ocupació i economia o educació després de reunir-se amb associacions de veïns, empresaris, hostalers, agricultors, del sector educatiu i fins a representants de casals fallers o de les festes de la setmana santa. Ha realitzat més de 80 esdeveniments, visites i reunions recorrent la ciutat durant aquests primers 30 dies. Poc temps, segons la candidata, però el suficient per a obtenir un diagnòstic clar sobre les necessitats de la ciutadania.

María José Català, aquest matí en la sede del PP en València.

En matèria d’educació, creu en la necessitat de recuperar el districte únic per a la ciutat, per a garantir així la llibertat que els pares puguen triar el centre on volen que els seus fills estudien, a més de frenar el tancament de les aules concertades. Un altre punt important és la necessitat de crear opcions d’educació gratuïtes per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, amb el xec escolar per a tots els pares, al marge de la seua renda.

Per part seua, en matèria d’ocupació i economia, la prioritat del PP és agilitar la concessió de llicències d’activitat, que actualment estan “frenant el desenvolupament econòmic” d’una ciutat emprenedora com la nostra. També se centra en la necessitat d’arreglar la situació de la pobresa a la ciutat, sobretot dins de la problemàtica de l’ocupació il·legal d’habitatges. Es reforçaran les mesures legals, però alhora es pretén protegir a les persones que estan en situació de vulnerabilitat i ajudar les famílies.

Per a Català, les prioritats com a candidata a l’alcaldia són clares: el problema del trànsit, les competències en matèria d’ocupació i arreglar la situació de la pobresa a la ciutat. A més, ha incidit que el Partit Popular està decidit a eliminar el catalanisme de la ciutat, alguna cosa que sosté que ha estat promocionant el govern actual durant aquesta legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =