25n
25N
25N

Catalá demana al Govern “rapidesa” per a pagar el deute de la Marina i que València no perda la titularitat del sòl de la dàrsena

La portaveu del Grup Municipal Popular assenyala que “és necessari asseure’s per a traçar el full de ruta després del nou escenari del Consorci de la Marina després del pagament del deute”

Catalá demana al Govern “rapidesa” per a pagar el deute de la Marina i que València no perda la titularitat del sòl de la dàrsena
18/02/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha exigit hui al Govern “rapidesa per a executar la condonació del deute de la Marina. El Pressupost General de l’Estat està vigent des de l’1 de gener i els acords estan per a complir-se i l’Executiu i l’Ajuntament han de posar-se en marxa.”

Així mateix, la portaveu cal asseure’s i marcar un full de ruta per al nou escenari del Consorci de la Marina. “Cal veure les condicions de l’assumpció del deute. La ciutat no pot perdre la titularitat del sòl de l’antiga dàrsena i s’ha de mantindre el Pla d’usos i desenvolupament de la Marina”, ha assenyalat.

“És una obligació de tots potenciar aquesta zona de la ciutat, que en aquests últims cinc anys no ha sabut posar-se en valor. La Marina reuneix totes les condicions per a ser el focus d’innovació i atracció turística i empresarial de la ciutat. És una icona de la ciutat i hem de posar-nos a treballar per a traure-li el màxim partit”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 13 =