25n
25N
25N

Catalá demana no torpedinar l'ampliació del Port de València: "Depenen milers de llocs de treball"

Catalá demana no torpedinar l'ampliació del Port de València: "Depenen milers de llocs de treball"
10/04/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular i presidenta del PP de la ciutat de València, María José Catalá, ha exigit hui a Compromís, PSPV i Podem que “respecten els informes tècnics i jurídics que es van conéixer ahir i que avalen la vigència de la Declaració d’Impacte Ambiental en el projecte de l’ampliació del Port de València”.

“Fa més d’ un any que estan posant bastons a les rodes i després d’aquests informes tècnics i no polítics, és el moment que l’esquerra valenciana deixe de torpedinar una inversió estratègica per a la ciutat de València com és la finalització de l’ampliació nord del Port i de la qual depenen milers de llocs de treball”, ha assenyalat Catalá.

La portaveu ha recordat que, segons els estudis realitzats sobre aquest projecte, l’ampliació nord del Port tindrà un impacte de més de 44.000 ocupacions quan la nova terminal estiga operant i es generaran més de 15.000 llocs de treball durant la seua construcció. “Els valencians necessiten treballar. Estem en una crisi molt important i aquests llocs de treball són molt necessaris”.

D’altra banda, Catalá ha demanat a l’Autoritat Portuària de València que extreme la vigilància mediambiental per a protegir les platges de la ciutat i seguisca totes les recomanacions que ha demanat Ports de l’Estat en qüestió ambiental.

Finalment, la presidenta del PP de València ciutat ha recordat que la inversió privada de 1.000 milions d’euros en la finalització de l’ampliació nord del Port és fonamental, i pot arrossegar altres inversions estratègiques per a la ciutat i per a la Comunitat Valenciana.

“L’esquerra ha d’abandonar el seu sectarisme i donar suport a aquesta infraestructura que convertirà la ciutat en un punt estratègic del comerç mundial. Si no deixen de torpedinar aquesta inversió, estaran posant la catifa roja perquè el Port de Barcelona avance al de València. Sembla que Compromís, PSPV i Podemos se senten més còmodes en què lideratge ho ocupe Barcelona i no València”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 14 =

museo prehistoria
museo prehistoria