25n
25N
25N

Català demana a Ribó que "deixe treballar en pau als hostalers" i lamenta l'assetjament judicial després del recurs anunciat per l'Ajuntament de València

La portaveu del PP a l’Ajuntament qualifica de “falta de sensibilitat absoluta que anuncien un recurs a l’acte judicial que ha deixat en suspens la reducció de les terrasses de la plaça de la Verge”

Català demana a Ribó que "deixe treballar en pau als hostalers" i lamenta l'assetjament judicial després del recurs anunciat per l'Ajuntament de València
17/04/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Català, ha demanat hui a Ribó que “deixe treballar en pau als hostalers” després de conéixer que l’Ajuntament de València vol recórrer l’acte judicial que suspén la reducció de terrasses de la plaça de la Verge.

“És indignant que en aquest context Ribó es dedique a perseguir judicialment els hostalers, als emprenedors, als qui volen alçar la persiana, quan es tracta d’un sector que està patint moltíssim les restriccions de la pandèmia”, ha assenyalat.

Català ha afegit que el “des del PP demanem 2 qüestions. Sensibilitat i una treva. No podem perseguir-los judicialment i no deixar-los treballar, mentre que el Sr. Ribó es doblega els assessors, no para de nomenar alts càrrecs. Menys col·locats i més sensibilitat amb l’hostaleria”.

En aquest sentit, Català ha insistit a demanar l’ampliació fins a les 20 h de l’hostaleria: “Es pot deixar treballar a la gent amb les mesures de seguretat necessàries. Cal donar-los un respir.”

La portaveu ha assenyalat que “és indignant i vergonyós que el mateix dia que el govern de Compromís i PSPV nomena 5 nous alts càrrecs, doblegant els que hi havia en l’època de Rita Barberà, el mateix dia Ribó anuncie un recurs a un acte judicial que l’única cosa que permet és que la gent d’aquesta ciutat que vol treballar ho faça”.

“En aquesta ciutat es necessita més llibertat, més sensibilitat amb els treballadors i menys endollats” ha afegit.

En l’acte conegut ahir del Jutjat contenciós administratiu núm. 8 de València que suspén les resolucions del govern de Ribó i PSOE de reduir terrasses d’hostaleria pròximes a la plaça de la Verge, es reconeix “el delicat moment pel qual estan passant aquest tipus de negocis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + catorze =