25n
Orgull
Orgull

Catalá (PP): "Pedro Sánchez realitzarà un exercici d'autoindult, indulta als colpistes per a quedar-se en el poder"

“Eixim al carrer perquè la gent ens demana poder alçar la veu contra aquest atropellament contra l’estat de dret, la Constitució i les nostres lleis”, afirma

Catalá (PP): "Pedro Sánchez realitzarà un exercici d'autoindult, indulta als colpistes per a quedar-se en el poder"
13/06/2021 -

La presidenta Partit Popular de València ciutat, María José Catalá, ha afirmat que “Pedro Sánchez realitzarà un exercici d’autoindult, indulta als colpistes per a quedar-se en el poder. Per a nosaltres és molt preocupant” afegint que “eixim al carrer perquè la gent ens demana poder alçar la veu contra aquest atropellament contra l’estat de dret, la Constitució i les nostres lleis. Esperem que finalment no es produïsca”.

M. José Catalá ha realitzat aquestes declaracions en la taula de recollida de firmes que el PP de València ha instal·lat hui en el Mercat de Colón i en la qual desenes de veïns estan signant en contra dels indults de Pedro Sánchez contra els colpistes.

La presidenta del PP de València ha explicat que “hem valencianitzat l’acció contra els indults de Pedro Sánchez perquè Ximo Puig al costat d’Armengol són els únics presidents autonòmics del PSOE que han recolzat la iniciativa de Sánchez”.

“Ens sembla preocupant que Puig considere que els interessos de partit estan per damunt de la llei, de la Constitució i de la independència del Poder Judicial. El Suprem ha dit alt i clar que no es donen les circumstàncies ni les condicions per a atorgar els indults i per descomptat en aquest país, fins hui, tots els governs han respectat la separació de poders i que la paraula de l’acció judicial sempre es respecta”, ha ressaltat Catalá.

Finalment, ha comentat que “ningú entendria que algú que està en la presó per haver comés un il·lícit penal tipificat en el Codi Penal i la Constitució, se li condonara la pena per motius polítics. Si a un ciutadà normal no se l’indulta si no hi ha un penediment i no es donen les raons d’interés general propícies per a això, als colpistes no se’ls ha d’indultar perquè Pedro Sánchez romanga en la Moncloa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − un =