25n
25N
25N

Catalá: "Oltra hauria de deixar-se d'actes de propaganda i pagar a València els més de 19 milions que li deu"

“Entre Atenció Primària i Secundària incloses en els pressupostos de la Generalitat 2021 es deu 19.247.270 euros”, afirma el PP

Catalá: "Oltra hauria de deixar-se d'actes de propaganda i pagar a València els més de 19 milions que li deu"
01/06/2021 -

La portaveu de l’ajuntament de València, M. José Catalá, ha afirmat que la vicepresidenta i consellera de Polítiques d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, “hauria de deixar-se d’actes de propaganda i presentacions de plans i transferir a la ciutat de València els més de 19 milions d’euros que estan previstos en els comptes de Generalitat de 2021 per a la ciutat de València”.

Aquest matí, Oltra ha presentat juntament amb l’alcalde de València el “Pla Convivint a la ciutat de València” en el Saló de Cristall “un acte que no soluciona els problemes de les més de 1.000 persones que viuen al carrer o que no redueix les llistes d’espera que tenim per a demanar, per exemple, el Menjar a Casa, la Teleassistència o el Servei d’Ajuda a domicili”, ha apuntat Catalá.

La portaveu del PP ha explicat que en els pressupostos autonòmics es contemplen fins a 18.965.810 € en partides dirigides a l’atenció primària dels serveis socials de la ciutat i 281.460 € per a atenció secundària. D’aquestes quantitats, “l’Ajuntament no ha vist al mig any ni un euro, com ens ha reconegut en la resposta per escrita de la Comissió d’Hisenda”.

“La situació dels serveis socials de la ciutat és crítica, amb llistes d’espera per a totes les ajudes, amb gent vivint al carrer sense alternatives i amb més de 23.000 famílies amb tots els seus membres en l’atur, xifra que desgraciadament pot anar en augment” afegint “mentre això succeeix Oltra i Puig no acceleren les transferències d’uns pressupostos que podrien ajudar a resoldre els problemes de molts veïns”, ha indicat.

Finalment, Catalá ha apuntat que “ara més que mai els polítics haurien de deixar-se d’actes propagandistes i treballar en què les administracions funcionen i donen resposta a les necessitats reals de les persones”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =