25n
Orgull
Orgull

Català insta al PSPV a "deixar d'estar agenollat davant Sánchez" i demanar que es condone el deute de la Marina

Per a la candidata popular els *socialesitas estan “agenollats” davant el President

Carles Desfilis

Català insta al PSPV a "deixar d'estar agenollat davant Sánchez" i demanar que es condone el deute de la Marina
08/04/2019 -

La candidata del PP a l’Alcaldia de València, Mª José Català, ha instat aquest dilluns als membres del PSPV a “deixar d’estar agenollats” davant el president del Govern central i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i a demanar que l’Executiu nacional condone el deute de la Marina.

“Demane als socialistes valencians que deixen d’estar agenollats davant Pedro Sánchez, que exigisquen per als valencians el que és just i que defensen primer València i després les seues sigles”, ha assenyalat el cap de llista del Partit Popular.

Així, ha considerat que “el Partit Socialista deu i pot reclamar davant el seu Govern de Madrid el compliment d’una promesa que és necessària per a l’esdevenir de la ciutat de València”.

Català s’ha pronunciat d’aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, abans d’assistir a l’Ajuntament de València a l’Acte Institucional amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano i en al·lusió al compromís de l’Executiu central de condonar el deute de la Marina amb la seua inclusió en els Pressupostos Generals de l’Estat 2019 o si no tiraven avant, com ha succeït, a través d’un Reial decret.

“Estem contemplant com passen els dies i el Govern central no procedeix a la condonació del deute de la Marina”, ha lamentat, al mateix temps que ha afirmat que “és molt important dir que el Partit Socialista està manifestant una actitud absolutament de cessió i d’humiliació davant del Govern central”.

Mª José Català ha censurat que “els socialistes valencians estan permetent que una vegada més aqueixes promeses que ens fan s’incomplisquen per part del Govern central”. “Ni s’ha millorat el finançament del transport metropolità, ni s’ha millorat ni s’ha formalitzat la condonació del deute de la Marina ni tampoc s’ha canviat el finançament autonòmic”, ha exposat.

La candidata del PP ha afirmat que “tot han sigut mentides i promeses incomplides pel Partit Socialista” i ha reclamat “als socialistes valencians que deixen de costat la ideologia, que deixen de costat el partidisme i que exigisquen al Govern central de Pedro Sánchez la condonació del deute de la Marina”. Ha agregat que no sap “per què han aparegut els problemes després” si “es va anunciar aqueixa condonació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − set =