25n
25N
25N

Catalá insisteix a baixar impostos "quan el Govern de Ribó i PSOE només executa un de cada quatre euros d'inversions"

Catalá insisteix a baixar impostos "quan el Govern de Ribó i PSOE només executa un de cada quatre euros d'inversions"
29/10/2020 -

La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha tornat a reclamar una baixada d’impostos i taxes municipals per a l’any 2021, ja que només executa un de cada quatre euros de les inversions. “És moment de baixada d’impostos i taxes i de no perpetuar la pujada d’entre un 3 i 13% per a un any 2021, que encara és menys favorable que enguany per als ciutadans i tot el teixit econòmic de la ciutat”.

Catalá ha manifestat que “no s’entén que a 30 de setembre s’haja executat només 50 milions d’euros d’inversions sobre un total de 190 milions, la qual cosa implica que es quedaran més de 140M€ per executar, i per contra Ribó i el PSPV continuen mantenint la pujada d’impostos i taxes que estan aplicant aquest any 2020”.

Ha advertit que en el Ple s’aprovarà una modificació de crèdits de 7,2 milions d’euros, dels quals 6M€ per a expropiacions i tan sols 300.000€ s’injectaren per a ajudes a la reactivació econòmica.

Per això, ha insistit Catalá, “el PP continuarà demanant una baixada dels impostos i taxes municipals, perquè tenim una situació molt preocupant a la ciutat, amb més de 65.000 aturats, i en l’últim trimestre, amb 800 famílies amb tots els seus integrants sense ocupació”.

“Aquesta situació requereix una injecció de solvència i liquiditat en l’economia, més enllà dels 11 milions d’euros destinats d’un pressupost de 1.000 milions a l’Ajuntament, requereix també una baixada d’impostos i un reforç de l’atenció social i sanitària”, ha assenyalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =