25n
25N
25N

Catalá lliura més de 1.200 avals a Carlos Mazón per a la presidència del PPCV

Catalá lliura més de 1.200 avals a Carlos Mazón per a la presidència del PPCV
14/05/2021 -

La presidenta del PP de València, Mª José Catalá, farà lliurament aquesta vesprada de prop de més de 1.200 avals a Carlos Mazón que donen suport a la seua candidatura per a la presidència del PPCV.
Per a Mª Jose Catalá “aquests dies recollint les signatures hem sentit la il·lusió i l’orgull de pertànyer al PP. Hem vist com des dels més majors als més joves aposten per Carlos Mazón per a dirigir el partit i recuperar per a tots els ciutadans des de l’alcaldia més xicoteta fins a la Generalitat perquè nosaltres vam governar per a tots, no sols per a uns pocs. Aquesta setmana els militants populars de València i la Comunitat Valenciana s’han bolcat amb la persona que els ha retornat la il·lusió.”

En aquest sentit, ha afegit sentir-se orgullosa amb la xifra aconseguida “perquè un any després del nostre congrés local el PP de València Ciutat segueix mobilitzat. Ha sigut per a tots un any dur per la pandèmia, però els nostres afiliats segueixen de prop el dia a dia del partit i participen de l’activitat.”

“Vull agrair a les més de 1.200 persones que ens han fet arribar l’aval i que donen la seua confiança al projecte encapçalat per Carlos Mazón” afegint “des del primer dia treballarem al costat de tots perquè la il·lusió que tenim en el nostre partit es contagie a la resta de la societat”, ha indicat Mª José Catalá.

Finalment, Catalá ha assenyalat que “la proposta de Carlos Mazón es basa en la llibertat, en la defensa dels nostres senyals d’identitat i a reivindicar les prioritats perquè la Comunitat Valenciana continue prosperant.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =