25n
25N
25N

Catalá revela que Ribó i el PSPV només han executat el 28,6% del pressupost en inversions en 2020

El Govern del Rialto només ha invertit 53,2 milions d’euros dels 186,6 milions d’euros pressupostats per a 2020. Cada any la pèssima gestió municipal deixa als barris sense inversions

Arxiu

Catalá revela que Ribó i el PSPV només han executat el 28,6% del pressupost en inversions en 2020
04/11/2020 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha revelat que el govern de Ribó i PSOE és incapaç d’executar les inversions del pressupost municipal. A menys de dos mesos de finalitzar l’any 2020, només ha sigut capaç d’executar el 28,6% dels pressupostat, 53,2 milions d’euros dels 186,6 milions d’euros pressupostat en inversions per a 2020.

“L’estat d’execució demostra una vegada més la ineficaç gestió del Govern del Rialto, que a menys de dos mesos d’acabar l’any, encara té més de 133 milions del pressupost de 2020 sense executar, deixant als barris sense les inversions necessàries”, ha explicat la portaveu del PP, María José Catalá.

Mentrestant, l’Ajuntament disposa de 133 milions d’euros sense executar s’ha deixat sense ajudes municipals al 92% dels sol·licitants com a autònoms, hostalers i oci, així com comerciants. “És un despropòsit que l’Ajuntament puge la pressió fiscal a les famílies i al sector econòmic de la ciutat, que genera ocupació, alhora que és incapaç d’executar un pressupost municipal que torna a ser irreal. Per tot això, tornem a reclamar al Govern de Ribó i PSOE que per a l’any 2021 revertisquen la pujada d’impostos i taxes de 2020 perquè els diners aquest en la butxaca de les famílies comerços, autònoms i hostalers”.

“Les inversions segueixen paralitzades i no es transformen en noves dotacions i serveis públics en els barris. Però, d’altra banda, l’alcalde i els seus regidors porten recaptats en la qual va d’any més de 270 milions d’euros, la qual cosa implica que per cada euro que s’inverteix a la ciutat, Ribó i els socialistes recapten 5,5€ de la butxaca dels valencians”, ha destacat Catalá.

L’Ajuntament, amb Ribó i PSPV en l’alcaldia, un any més deixarà d’invertir a la ciutat més de 133 milions d’euros. Aquesta baixa execució de les inversions, ha apuntat Catalá, “és pel fet que no s’ha pressupostat degudament, d’acord amb les necessitats de la ciutat, i al fet que la gestió del govern de Ribó i PSOE és lenta i ineficaç”.

En un context de crisi sanitària i econòmica, ha lamentat la portaveu popular, “Ribó i el PSPV estan materialitzant la seua acanada fiscal, que incrementarà aquest any 2020 la recaptació per impostos i taxes de l’Ajuntament en més de 30 milions que repercuteix en les butxaques dels ciutadans”.

Finalment, Catalá ha demanat que “les pròximes Ordenances Fiscals de l’Ajuntament contemplen una baixada significativa dels impostos i taxes municipals, que contribuïsca a crear ocupació i que faça de València una ciutat atractiva per a inversors i emprenedors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + quinze =