25n
25N
25N

Catalá denuncia que el pressupost no inclou ajudes específiques per a l'hostaleria

Catalá denuncia que el pressupost no inclou ajudes específiques per a l'hostaleria
12/11/2020 -

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha participat hui en la concentració en suport a l’hostaleria que s’ha realitzat a la plaça de la Verge de València, “que per una falta de sensibilitat i empatia manifesta del govern municipal no s’ha pogut celebrar a la plaça de l’Ajuntament”

Catalá ha mostrat el seu suport i el del Grup Popular a l’hostaleria, “perquè estan prenent mesures i complint amb les instruccions de sanitat per a defensar els llocs de treball d’un sector que és fonamental per a l’activitat econòmica de la ciutat”.

En contra dels esforços que estan fent els hostalers per a mantenir oberts els seus establiments, “el govern de Ribó i el PSPV no han contemplat en el Pressupost de l’Ajuntament per a 2021 una línia específica d’ajudes per al sector.

A més, ha lamentat Catalá, “Ribó i el PSPV tampoc han plantejat en el Pressupost l’exempció o la bonificació de la taxa d’ocupació de terrasses, la taxa de taules i cadires, una cosa fonamental i essencial per a un sector que en molts casos tenen les persianes tancades per la situació provocada per la pandèmia de Covid”.

El PP continuarà insistint que “el Pressupost no és suficient per a una ciutat que està patint les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica, amb zones fantasma pel tancament sistemàtic de persianes de comerços i establiments hotelers”.

“Cal estar alineat amb la situació i el context actual. El pressupost hauria de redirigir-se a la reactivació econòmica, a la protecció de l’ocupació i ajudar als sectors econòmics de la ciutat, i no veiem que siga així, només veiem que Ribó s’ha apujat el sou i veiem qüestions que no atenen la situació de la ciutat”, ha conclòs Catalá.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 20 =