25n
25N
25N

Catalá denuncia que Ribó rebaixa les clàusules per a recuperar Fira València i la regala sine die

Catalá denuncia que Ribó rebaixa les clàusules per a recuperar Fira València i la regala sine die
13/02/2021 -

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, ha advertit que l’informe definitiu municipal sobre la mutuació demanial al qual ha tingut accés el Grup Popular aquest migdia, ha eliminat una de les clàusules de la reversió (recuperació de tots els immobles de Fira València) en favor de l’Ajuntament: la finalització del termini de concessió en 2051 ha desaparegut de l’informe al qual ha tingut accés aquest grup després d’haver-se-li denegat per part d’alcaldia.

L’informe final de la secretària de l’Ajuntament, al qual ha tingut accés el Grup Popular, suprimeix també l’obligació de la Generalitat de mantenir les clàusules i condicions de la concessió sense prèvia autorització expressa de l’Ajuntament. Aquesta decisió podria implicar que el Consell incapacite al Consistori amb relació a la propietat del recinte firal. “Aquest paper irrellevant en Fira València de l’alcalde Ribó seria impensable en altres ciutats com Madrid o Barcelona”, ha declarat.

Sobre aquest tema, Catalá ha assenyalat que “l’alcalde Ribó ha renunciat de manera definitiva a defensar els interessos de València i es plega davant el president Puig en deixar perdre un patrimoni que és part essencial dins de la història de l’evolució econòmica de la ciutat. Rebaixa encara més les condicions i regala la Fira sine die. Per això, votarem en contra d’aquest acord.”

Igualment, ha denunciat que “aquesta decisió és molt greu, ja que implica, a més de la perduda de patrimoni, que l’alcalde de València quedarà com una figura decorativa en relació amb el futur d’un dels principals focus d’activitat econòmica i de projecció internacional de la ciutat com és la institució firal”.

“Queda confirmat que Ribó passarà a la història com l’alcalde que va perdre Fira València i demostra la poca estima que té a aquesta ciutat”, ha finalitzat Catalá.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 4 =