25n
25N
25N

Catalá denuncia que l'Ajuntament "està incomplint mesures aprovades per unanimitat enfront del Covid-19"

Catalá denuncia que l'Ajuntament "està incomplint mesures aprovades per unanimitat enfront del Covid-19"
28/03/2020 -

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha denunciat que l’Ajuntament de València està “incomplint les mesures aprovades per unanimitat en el ple del passat 26 de març”.

Mitjançant un comunicat, la regidora ha considerat “lamentable” que la Junta de Govern Local “aprovara el protocol de majors i fixarà el telèfon gratuït habilitat només de 8 a 15.00 hores, quan 24 hores abans tots els grups van donar suport a la proposta del PP perquè s’ampliara també a la vesprada”.

Davant aquesta situació, la portaveu del Grup Popular ha enviat una nota interna a l’Alcaldia i a la Delegació d’Envelliment Actiu en la qual adverteix d’aquesta situació i es demana “que es rectifique immediatament i es complisquen amb els acords”.

“Es tracta del col·lectiu més vulnerable i hem d’oferir-los un assessorament telefònic sense col·lapses ni restriccions d’horaris. Ara és quan més necessiten el suport de les institucions”, ha assenyalat la portaveu.

D’altra banda, veïns de València s’han posat en contacte amb el Grup Municipal Popular per a denunciar que “estan rebent rebuts de l’Impost sobre Béns immobles de Naturalesa Urbana (IBI) on se’ls informa que el període de pagament voluntari finalitza el 30 d’abril de 2020”.

“Això torna a incomplir la moció aprovada per unanimitat dijous passat on es va ajornar el pagament voluntari fins al 10 de juliol. Davant això hem demanat a l’Ajuntament que anul·le i deixe sense efectes els rebuts enviats i procedisca a un nou gir de rebuts amb la informació i terminis correctes”, ha afirmat Catalá.

Segons ha indicat, l’Ajuntament de València “ha de ser diligent, donar resposta immediata als veïns i no generar més confusions en aquesta època de crisi. Hem de generar confiança i no confondre”.

Des del Grup Municipal Popular també s’ha registrat una nota a Alcaldia sol·licitant que realitze les gestions necessàries perquè es trasllade el citat Acord Plenari aprovat per unanimitat a totes les Delegacions i Serveis afectats, perquè en prengueu coneixement i efectes oportuns en el desenvolupament dels acords, amb l’objectiu d’evitar nous incompliments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 17 =