25n
25N
25N

Catalá: "Si el Botànic no haguera paralitzat la construcció d'un nou hospital en l'Antiga Fe, hui tindríem allí un Zendal valencià"

La diputada del PP demana explicacions a Puig sobre la situació de l’antiga Fe: “La situació allí és precària”

Catalá: "Si el Botànic no haguera paralitzat la construcció d'un nou hospital en l'Antiga Fe, hui tindríem allí un Zendal valencià"
01/02/2021 -

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de València i diputada a les Corts, María José Catalá, ha demanat avui explicacions a Puig sobre la situació que estan vivint sanitaris i pacients en l’Antiga Fe, segons les informacions aparegudes en un mitjà de comunicació.

“Diga el que diga Puig, el comunicat de Sanitat diu una altra cosa. La situació allí és precària. És indecent que es tracte així als nostres majors i als veïns de València. Hi havia més opcions, però es va apostar per un hospital de campanya que no serveix per a res i s’ha tornat a l’Antiga Fe que no està en condicions”, ha assenyalat Catalá.

La portaveu ha recordat que una de les primeres decisions del Botànic va ser paralitzar un nou hospital (el nou Arnau) amb una inversió de 65 milions d’euros i que estava llest en 2018: “Si el Botànic no hagués paralitzat la construcció d’un nou hospital en l’Antiga Fe, avui tindríem allí un Zendal valencià, però lamentablement no ho tenim”.

A més, ha informat que dels 5,7 milions d’euros pressupostats en 2020 per al CE Campanar + CS Campanar II només s’han executat 528.548,35 euros, segons l’última informació proporcionada per la Generalitat al Partit Popular.

“Les condicions allí són precàries i estem derivant a pacients del que ha estat el fracàs més gran de la política sanitària de Puig: tres hospitals de campanya que ens han costat gairebé 16 milions d’euros i que no estan en condicions”, ha assenyalat.

“Podríem ara tenir un nou centre sanitari, però no el tenim, i ara estem traslladant a un centre que no està en condicions a pacients greus i majors, segons reconeix el mateix comunicat de la Generalitat”, ha assenyalat.

Catalá ha subratllat que “en absolut, posem en dubte les mans dels nostres sanitaris, que són els millors i que ho estan donant tot, posem en dubte la planificació dels gestors. Exigim reforços per als nostres sanitaris. Ja que ho han fet malament amb les infraestructures, que no ho facen malament amb el personal”.

Aquest cap de setmana, el Partit Popular ha posat una denúncia en el jutjat de guàrdia després de la informació apareguda en un mitjà comunicació i després de consultar-lo amb diverses fonts sanitàries. També ho ha donat trasllat al Síndic de Greuges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − nou =