25n
25N
25N

Quatre investigats per corrupció i la seua germana, entre els nous assessors de Català

Luis Salom, l’assessor popular investigat per presumpte blanqueig i que acumula denunciar arxivades, formarà part de l’equip popular

Quatre investigats per corrupció i la seua germana, entre els nous assessors de Català
12/07/2019 -

La líder de l’oposició i del PP a l’Ajuntament de València, la torrentina María José Català, ha avançat al diari La Razón 10 dels seus assessors. Entre ells es troba la seua germana, Sonsoles Català a més de dos exregidors i dos asesors investigats per casos de corrupció.

Com ja es va apuntar, el conegut com a assessor ‘dels embolics’, Luis Salom, tornarà a formar part de l’equip d’assessors de Català. Es tracta del regidor conegut per interposar nombroses denúncies contra La Nau, que denuncia suposada “corrupció de l’esquerra”, però que acaba amb les seues denúncies arxivades després de la compareixença dels acusats. Salom està investigat per presumpte blanqueig en el marc del cas Taula.

També formarà part de l’equip popular l’exregidor Eusebio Monzó. Va ser el dècim investigat de l’antiga corporació del PP, i que va aconseguir els titulars de “Ple al 10”. Català ha triat com a assessor a un investigat per presumptes contractes irregulars en el patrocini de l’Aeroport de Castelló; un cas relacionat amb Carlos Fabra.

També un altre exregidor, Critóbal Grau, serà assessor de Català. I el també, com Salom, està investigat, aquesta vegada en el marc del quasi Imelsa. Una investigació en la qual comparteix espai amb Julio Valero Grau, també assessor de la líder popular.

La resta de la llista està compost, per a més de Sonsoles Català, per Cristina Diego, Clara Estellés, José Manuel Esteve, Alberto Armero i Enrique Pardo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =