25n
25N
25N

Catalá demana estudiar una alternativa a la "supressió de huit línies de l'EMT en la plaça de la Reina"

Catalá demana estudiar una alternativa a la "supressió de huit línies de l'EMT en la plaça de la Reina"
15/12/2019 -

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat que s’estudie una “alternativa” a la “supressió de huit línies de l’EMT per la remodelació de la plaça de la Reina”, ja que considera que aquesta mesura és “una mala notícia per a molts veïns dels barris de la ciutat que acudeixen a Ciutat Vella a comprar als comerços tradicions”.

Catalá va mantindre divendres passat una reunió amb representants dels comerciants de Ciutat Vella, que segons ha explicat el PP en un comunicat van advertir que l’eliminació de huit línies que arriben a la plaça de la Reina dels barris al Ciutat Vella “podria implicar pèrdues de fins a 40% de les vendes”.

La portaveu ‘popular’ ha assenyalat que el PP considera “essencial” que “es coordinen millor les polítiques de mobilitat de l’Ajuntament” per a “evitar que s’aïlle una zona comercial tradicional de la ciutat com és el centre històric”.

“La supressió anunciada de huit línies per la reforma de la plaça de la Reina és una mala notícia per a molts veïns dels barris de la ciutat que acudeixen a Ciutat Vella a comprar als comerços tradicions”, ha afegit. Per això, ha demandat que “s’estudien noves alternatives a les línies llançadora, que garantisquen que la comunicació mitjançant l’EMT entre el centre de la ciutat i els seus barris”.

Les places de l’Ajuntament i la Reina són “dos punts neuràlgics de la vida administrativa i comercial de Ciutat Vella”, per la qual cosa Catalá ha exigit que la remodelació d’aquestes places “es faça comptant amb el consens més gran possible, escoltant a tots els actors implicat i valorant les seues preocupacions”.

La dirigent del PP ha reivindicat que el centre de la ciutat “ha d’estar viu, ha d’haver-hi veïns, comerç tradicional i no omplir-se de franquícies, però la política actual del govern del Rialto no afavoreix en res”, ha asseverat.

Finalment, Catalá ha reiterat la “necessitat” que es reforce l’operatiu de Policia Local per a “combatre la venda il·legal als carrers” de cara a les campanyes de Nadal i Rebaixes. “La unitat UCOs anunciada pel govern municipal de control dels manters, denúncia no estarà operativa fins a la meitat del mes de gener”, ha advertit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − sis =