25n
25N
25N

Catalá afirma que "Sánchez i els seus socis palmeros estan desacreditats per a defensar als municipis"

La portaveu del Grup Municipal Popular assenyala que el nou incompliment d’Hisenda per a transferir els fons per a transport demostren el menyspreu del Govern als municipis

Catalá afirma que "Sánchez i els seus socis palmeros estan desacreditats per a defensar als municipis"
05/04/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular i presidenta del Partit Popular de la ciutat de València ha afirmat, després de conéixer el nou incompliment del Govern Central amb els municipis, que “Pedro Sánchez i els seus socis palmeros estan desacreditats per a defensar als municipis”.

“Hui ens assabentem que els 400 milions que havien de repartir aquest mes per a cobrir les pèrdues del transport no es farà fins dins d’uns mesos”, ha explicat Catalá que creu que “el Govern de PSOE i Podemos no té paraula i torna a deixar tirats als municipis en un moment crític”.

En aquest sentit, ha assenyalat que Compromís, com a soci de Sánchez a Madrid, és còmplice d’aquest menyspreu a València. “En aquest any de pandèmia no hem rebut ni un euro en ajudes Covid ni ajudes per al transport que ha patit importants pèrdues”.

Cal recordar que l’EMT ha tancat l’any perdent la meitat del seu negoci (23,5 M€, un 50% menys i amb els deutes disparats, a pesar que l’any passat es va haver de contractar un préstec de 27 milions per a pagar les nòmines dels treballadors.

En concret, el deute a llarg termini de l’empresa s’ha disparat un 39% i se situa per damunt de 67 milions d’euros mentre que els deutes amb entitats financeres a curt termini s’han incrementat un 74% respecte a l’any anterior i ascendeixen a més de 10,3 milions.

Catalá ha recordat que l’EMT és un autobús sense fre, víctima d’estafes milionàries, amb dimissions en cascada i convertida en l’empresa d’amics de Grezzi: Els comptes anuals de l’EMT recullen un augment de 190.415,37 euros les retribucions per Alta Direcció de la Societat. Amb Ribó i el PSOE s’ha incrementat un 174% el número càrrecs directius en l’EMT en quatre anys. “Enfront d’aquest menyspreu de Pedro Sánchez i dels seus socis palmeros, en el PP insistirem en la necessitat d’un fons extraordinari per als municipis de 4.000 M€ i un fons de 1.000 M per al transport”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =