25n
25N
25N

La cassola de Sant Blai de Torrent es cuinarà en FITUR

Torrent participará en la feria para dar a conocer el patrimonio gastronómico, medioambiental e histórico de la ciudadTorrent participarà en la fira per a donar a conèixer el patrimoni gastronòmic, mediambiental i històric de la ciutat

La cassola de Sant Blai de Torrent es cuinarà en FITUR
10/01/2018 -

La ciutat de Torrent participarà, per primera vegada, en la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Un esdeveniment que se celebra a Madrid i on assistirà una delegació representativa torrentina per a mostrar la riquesa gastronòmica del nostre municipi. La iniciativa, a les portes de la festivitat de Sant Blai o l’Entrà de la Flor, té com a objectiu donar a conéixer el patrimoni expositiu, mediambiental, històric i gastronòmic de Torrent, en una de les fires líders de turisme i que és una de les majors trobades per als professionals del sector. Entre les moltes activitats que Torrent realitzarà en la fira, destaca la presentació de la típica cassola de Sant Blai, plat típic torrentí i que és un dels més destacats en tot el territori valencià.

El divendres dia 19 de febrer, la delegació es traslladarà a la fira per a, primer, donar a conéixer la nostra ciutat i presentar en roda de premsa la cassola davant d’un públic especialitzat en turisme i crítics culinaris. A més, es realitzarà una degustació de la tradicional xocolata torrentina, així com dels emblemàtics “gallatos de Sant Blai”, que els Gremis de Forners ha preparat per a l’ocasió.

D’altra banda es realitzarà un “Showcooking” en el qual es cuinarà en directe la cassola de Sant Blai per a, que una vegada estiga acabada, els assistents es delecten degustant-la. “Una bona manera d’iniciar l’any per al nostre municipi, ja que podrem donar a conéixer, no solament la nostra gastronomia, sinó la nostra cultura local i patrimoni”, ha destacat el regidor de Cultura i Turisme, Alfred Costa.

D’igual manera, la ciutat també estarà present en un stand expositiu on es mostrarà i oferirà al públic tot tipus d’informació sobre la ciutat, les experiències, treballs i avanços desenvolupats per l’equip de govern, i que converteixen a Torrent en una ciutat moderna, sostenible, intel·ligent i oberta a la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + dinou =