25n
25N
25N

El 45% dels casos de contagi per Covid-19 tenen entre 30 i 60 anys

Sanitat ha començat a repartir el material sanitari comprat pel Govern Espanyol, i s’està a l’espera del material comprat per la Generalitat

El 45% dels casos de contagi per Covid-19 tenen entre 30 i 60 anys
23/03/2020 -

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha comparegut, aquest matí, per a informar de les dades actualitzades de coronavirus a la Comunitat Valenciana. En total, s’han registrat 297 nous contagis – 57 a Castelló, 66 a Alacant i 174 a València –, que eleven a 1.901 els casos que continuen actius – 211 a Castelló, 603 a Alacant, 1.084 a València i 3 sense assignar perquè no resideixen a la Comunitat Valenciana –.

En aquesta ocasió, Sanitat sí que ha pogut fer un informe de quin és el grau d’afecció d’aquest virus, depenent de la franja d’edat. Unes dades sorprenents que mostren que aquest virus no afecta, íntegrament, a les persones majors. I és que, a la Comunitat Valenciana, el 45% dels casos, que han donat positiu per coronavirus, correspon a persones que tenen entre 30 i 60 anys, mentre que el 8% de casos positius correspon a persones d’entre 10 i 30 anys.

Quant a les franges d’edat més altes, les dades assenyalen que el 33% dels casos positius tenen entre 60 i 80 anys; mentre que el 14% superen la barrera dels 80 anys. Això sí, tal com informava Sanitat, en anteriors compareixences, els efectes del coronavirus en persones majors se solen agreujar més que en la població més jove.

No obstant això, no ha sigut l’única notícia destacada. Així, Barceló ha apuntat que ja s’ha començat amb el repartiment de material sanitari, comprat pel Govern d’Espanya, “que va arribar a la Comunitat Valenciana ahir a la nit”. Així, entre el material, que es repartirà en hospitals, centres de salut i espais sociosanitaris, com a residències, de tot el territori valencià, es comptabilitzen 128.000 màscares, 250.000 guants o EPIs.

Així mateix, s’està a l’espera de l’arribada, aquesta setmana, d’un avió amb el material que la Generalitat Valenciana ha comprat a la Xina. Un carregament, que ha costat 11 milions d’euros, i que proveirà a tots els centres sanitaris de màscares, equips de protecció individual, respiradors i llits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 20 =

bombers
bombers
Valencia activa